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Fond fleuri Félix Café

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EVERY DAY, FROM 15H !

Boards 

Cheese board 21€

Saint-Nectaire, Cantal, Bleu d’Auvergne,

Camembert, Goat cheese

Meat board 26€

Foie gras terrine, country pâté,

pork rillettes, cooked ham,

dry-cured sausage,

and traditional cured ham

Mixed board 24€

Meats & Cheeses

 

Tapas board 26

Mozzarella sticks, chicken wings,

fish grabbers, falafel,

and roasted Camembert

 

Finger Food

 

Roasted Camembert 10€

Chicken Wings             8€

Onion Rings                  6€

Mozzarella Sticks         7€

 

Breaded Shrimp          9€

 

Truffle Tarama            11€

 

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Logo Félix Café
INFOS
CONTACT & RÉSERVATIONS
Tél :  09 80 89 72 75

Ouverture :

7h du lundi au samedi

8h le dimanche  

Fermeture :

2h du lundi au dimanche

Service continu tous les jours

de 12h à 24h 

Brunch le week-end de 11h à 15h

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